Reha Özcan Adil Erinç Karakterine Veda Etti!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Adil Erinç karakterinin 49. bölümde vurulması üzerine diziye veda etti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Adil Erinç karakterinin 49. bölümde vurulması üzerine diziye veda etti. Son dönemde rol aldığı projelerde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran usta oyuncu Reha Özcan, Youtube kanalında yayınladığı videosunda FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Adil Erinç karakterinin vurularak öldürülmesi sonucunda diziye veda etti. 

 

Youtube kanalında yayınladığı videosunda canlandırdığı karaktere veda eden ünlü oyuncu "Herkese merhaba, Adil olmak çok zor özellikle bu tencere dibli dünyada.. Ben bir Ali'ye tutuldum. O'nun hayat bulması için çok uğraştım. Şimdi Adil öldü. Ama şimdi sıra sizde.. İhtiyacınız olan sevgiye adil olup aktarın birbirinize çünkü bu dünyada siz de dahil olmak üzere birçok Ali var." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Reha Özcan'ın o veda konuşması;