Şeyda Erdoğan Paylaşımına Hakaret Eden Takipçilerini İfşa Etti! Yazınlara İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Instagram sayfasından yaptığı gönderiye hakaret eden takipçilerini ifşa ederken, duruma isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Instagram sayfasından yaptığı gönderiye hakaret eden takipçilerini ifşa ederken, duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Instagram sayfasından yaptığı gönderiye hakaret eden takipçilerini ifşa ederken, duruma isyan etti. 

 

Dış görünüşe hakaret etme olayı kaldı mı ya dağda mısınız?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gönderisine hakaret eden takipçileri için  "Kendimi iyi hissettiğim bir fotoğrafı her zaman yaptığım gibi instagramımda kimseye zararı olmadan paylaşmıştım. Bazıları güzellik algılarına uymadığım için yüzlerce defa bu şekilde dış görünüşüme hakaret etmiş.Olay beni güzel bulup bulmamanız değil. Beni beğenmiyor olabilirsiniz güzellik algınıza uymuyor olabilirim,en azından sizin gibi terbiyesiz değilim. Dış görünüşe hakaret etme olayı kaldı mı ya dağda mısınız?Kafamın büyük olmasının da sorumlusu ben değilim o estetikle yapılmıyor.İş güç edinip 200 kişi hakaret etmiş ya:D bunu bana hayır sen güzelsin deyip iltifat edin diye konuşmuyorum(ben zaten kendimi seviyorum-iyi hissediyorum) ama düşünsenize yüzlerce insan fotoğrafınızı alıntılayıp bu şekilde hakaretler ediyor. Neyse. Kibar sözleriniz için de çok teşekkür ederim onları da görmüyor değilim. Yıllardır bu mecrada olduğum için maalesef derim bu olaylara karşı kalınlaştı. Ama psikolojik olarak bu olaylarda güçlü kalamayan biri olsaydım acaba ne yapardım?Herkes sosyal medyada davranışlarına dikkat etmeli. Yolda gördüğünüz birini çevirip bu şekilde hakaret ediyor musunuz? Mesela bu ikisi yolda gördüğü insanları çevirip yüzlerine çöp torbası, sen hayatımda gördüğüm en çirkin insansın diyor mudur acaba? İşim sosyal medyada diye bana hakaret etme rahatlığınız mı var? Ya da başkalarına?" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;

 

seyda erdogan hakaret isyani1

 

 

seyda erdogan haraket isyani2