Prof. Dr. Naci Görür'den Deprem Bölgesi İçin Açıklama! Dikkatlice İncelenmeli!

Sosyal medyada yaptığı deprem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesiyle ilgili uzmanları uyarmaya devam etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı deprem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesiyle ilgili uzmanları uyarmaya devam etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesiyle ilgili uzmanları uyarmaya devam etti.  

 

Dikkatlice incelenmeli!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Naci Görür şu ifadeleri kullandı: 

 

6 Şubat Deprem Bölgesine özel ihtimam gösterilmeli. Kentlerin nasıl depreme hazırlanması gerektiği hususunda bütün veri ve bilgiler harabeye dönmüş bu deprem bölgesinde mevcut. Eğer onları dikkat lice inceler ve araştırırsak deprem dirençli kentler oluştururken neyi yapmamız, neyi yapmamamız gerektiği uygulamalı bir şekilde ortaya çıkar. Tavsiyem yerbilimciler, jeoteknikciler, deprem mühendisleri, inşaatçılar, mimarlar, kent planlamacıları, belediye başkanları, halk, vb. bu bölgeyi çok dikkatli inceleyip ders çıkartsınlar. Çıkartsınlar ki bundan sonra ülkemizde deprem dirençli kentler oluştururken daha bilinçli olalım. Sevgiyle

 

İşte o paylaşım,

 

naci gorur den deprem bolgesiyle ilgili uyari dikkatlice incelenmeli