Prens William Doğum Gününü Taylor Swift Konserinde Kutladı!

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, Avrupa turnesinin Londra dudağındaki ilk konserinde önemli bir hayranını ağırladı: İngiltere Prensi William ve çocukları Kral 3’üncü Charles’ın oğlu ve Veliaht Prens William 42’nci yaşgününü çocuklarıyla birlikte Taylor Swift konserinde kutlamayı tercih etti. Hatta çocuklarıyla birlikte kuliste selfi çekip sosyal medyadan yayınladı.

 

Taylor Swift'e Prens bir jestle karşılık verdi: Kraliyet ailesini 3 üyesi ve arkadaşı Travis Kelce ile çektirdiği bir selfiyi ‘X’ hesabından yayınladı ve altına “Happy Bday M8 !” diye yazdı.

 

Taylor Swift, Londra’daki ilk konserinde 90 bin hayranını statta toplamayı başardı. İzleciciler arasında eşiyle birlikte bu konseri izlemek için seçim kampanyasına ara veren İşçi Partisi lideri Keir Starmer de bulunuyordu. Turne kapsamında Londra’dan önce Edinburg, Liverpool ve Cardiff’te konser veren Taylor Swift’in bir sonraki durağı Dublin olacak.

 

Londra Belediye Başkanlığı, Taylor Swift konserlerini kent ekonomisine 300 milyon Pound katkı sağladığını açıkladı. Londra sokaklarında bir çok binaya Taylor Swift’in portreleri çizildi. Metro yönetimi Swift portresinin süslediği özel bir bilet bastırdı.