Pisimel Melike Birinci Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Pisimel Melike Birinci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melike Birinci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melike Birinci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Pisimel Melike Birinci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Melike Birinci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melike Birinci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Melike Birinci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

melike birinci kimdir nerelidir evli mi

 

Pisimel Melike Birinci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Melike Birinci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Melike Birinci yaşamını İzmir'de sürdürmektedir. Evli olan Melike Birinci'nin eşi Op. Dr. Yücel Birinci'dir ve İzmir'de estetik klinikleri vardır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Su isminde bir kız çocuğu annesidir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü alan sosyal medya fenomeni Elmyra isminde bir kedi sahibidir ve kedisiyle sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Moda tutkusunu sık sık dile getiren sosyal medya fenomeni modayı yakından takip etmektedir ve giyim tarzıyla takipçilerinden yoğu övgüler almaktadır. Ayakkabıları çok sevmektedir. Resim yapmayı seven sosyal medya fenomeni fotoğrafçılığa da meraklıdır. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur fikrini benimseyen sosyal medya fenomeni tam bir spor tutkunudur ve düzenli olarak spor yapmaktadır. Yaz mevsimini çok sevmektedir. Siyah kombinleri çok sevmektedir. Instagram'da pisimel ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 57.1K takipçisi bulunmaktadır.