Brad Pitt Ines De Ramon'dan Çocuk Sahibi Olmak İstiyor!

Brad Pitt, İsviçreli nişanlısı İnes de Ramon ile birlikteliğini artık gizlemiyor. 60 yaşındaki aktör, nişanlısı ile son olarak Venedik film festivalinde el ele göründü. Yakın çevresi “Pitt’in amacı İnes de Ramon’dan bir çocuk sahibi olmak” diyor. Çiftin yakında iyi haberler vereceği belirtiliyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Yine yakın çevresine göre, Aralık ayında 61 yaşına basacak olan Brad Pitt, “İleri yaşta baba olmaktan korkmuyor. Çünkü kendisini formda hissediyor. Nüfustaki yaşından daha genç göründüğüne inanıyor.”

 

Brad Pitt’in Angelina Jolie ile evliliğinden bir bölümü evlatlık 6 çocuğu oldu: İkizler Vivienne ve Knox (16 yaşındalar), Shlloh (18 yaşında), Maddox (23 yaşında), Pax (20 yaşında), Zahara (19 yaşında). 2016’da şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırılmasından bu yana çocuklarla hemen hiç teması yok.

 

Brad Pitt ile Aralık ayında 32 yaşına basacak olan İnes de Ramon, ilk kez 2022 sonunda birlikte görüldüler. Lüks mücevher işletmesi “Anita Ko Jewelry”nin yöneticisi olan İnes de Ramon, 10 yıl boyunca aktör Paul Wesley ile evli kaldı.