Pınar Deniz Türkiye Tek Yürek Bağış Gecesinin Hesabını Sordu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Tek Yürek programında toplanan bağış paralarının hesabını sorarken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Tek Yürek programında toplanan bağış paralarının hesabını sorarken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Tek Yürek programında toplanan bağış paralarının hesabını sorarken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş başta olmak üzere deprem bölgesi şimdi de sel felaketiyle karşı karşıya kaldı. Geceden bu yana etkili olan sağanak yağış çadır kentlerdeki vatandaşlarımızı da olumsuz etkiledi. Oyuncu Pınar Deniz “Türkiye Tek Yürek”programında depremzedeler için bağış toplamıştı. Oyuncu, depremzedelerin son hallerini görünce isyan etti. Bağış paralarının nerde olduğunu soran Pınar, “Biz neden o gecenin ortağı olduk? Bıktım…” dedi. Pınar, daha önce de “O paralar neden toplandı? Çadırlar nerde?” diye tepki göstermişti. 

 

İşte o paylaşım,

 

pinar deniz den turkiye tek yurek bagis programi sorusu toplanan paralar nerede