Pınar Altuğ'dan Sert Ukrayna Yorumu! Adam Değildir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ve Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan esprilere yanıt verirken sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ve Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan esprilere yanıt verirken sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ve Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan esprilere yanıt verirken sert ifadeler kullandı. 

 

Adam değildir!

 

Pınar Altuğ, Rusya ile Ukrayna arasında yaşananlarla ilgili yaptığı yorumla dikkat çekti. Rusya’nın geçtiğimiz perşembe günü sabah saatlerinde Ukrayna’ya yönelik başlattığı saldırılar sonrası bazı kişiler tarafından Ukraynalı kadınlara yönelik çirkin paylaşımlar yapılmıştı. Altuğ, yapılan yorumlara yuncu, “Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim” yorumlarına, “Evladını korumaya çalışan, savaştan kaçan bir kadın için böyle bir cümle sarf edilmesi çok ağır. Bunları söyleyenler nefes almasın! Bir insanın aklına, savaş ortamında böyle bir şey nasıl gelebilir? Ben onlara ‘Adam değil’ diyorum. Adam, erkek merttir” dedi. 

 

pinar altug dan sert ukrayna savasi yorumu