Petek Dinçöz'ün Mayolu Pozları Sosyal Medyada BeÄŸeni Topladı!

Ünlü ÅŸarkıcı Petek Dinçöz, Miami'nin sokaklarında adeta bir güneÅŸ gibi parladı. Kusursuz fiziÄŸiyle ve güzelliÄŸiyle gözleri üzerine çekti. Åžu sıralar tatiline Miami'de devam eden Dinçöz, mayolu pozlarını sosyal medya hesabından paylaÅŸtı.

 

Sosyal medyada yayınladığı fotoÄŸraflarla büyük ilgi toplayan Petek Dinçöz, Miami'de tatilin keyfini çıkarıyor. Son zamanlarda pozlarıyla ve iddialı tarzıyla gündemde adından söz ettiren Dinçöz, bu kez Miami sokaklarında mayo ile görüntülendi. Ünlü ÅŸarkıcı Petek Dinçöz, Serkan KodaloÄŸlu ile boÅŸandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiÅŸ sonra da apar topar dönerek gençlik aÅŸkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmiÅŸti. Dinçöz, büyük bir aradan sonra sahnelere de geri döndü.

 

petek dincoz un mayolu pozlari begeni topladi muthis fizigi buyuledi

 

GeçtiÄŸimiz günlerde market alışveriÅŸini paylaÅŸan ve poposuna protez yaptırdığına yönelik iddialarla gündeme gelen Dinçöz, son olarak Miami sokaklarında mayolu gezerken çekildiÄŸi fotoÄŸraflarını sosyal medya hesabından yayınladı. Sokaklarda altın sarısı mayosuyla yürüyen ve klip çeken Dinçöz, fit vücuduyla da dikkati çekti. Ünlü isim sevenlerinden tam not aldı. Güzel ÅŸarkıcının pozları, kısa sürede magazin gündemine konu oldu.

 

petek dincoz un mayolu pozlari begeni topladi muthis fizigi buyuledi



Etiketler: