Şeyma Subaşı'nın Transparan Elbisesi Sosyal Medyada Konuşuldu!

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Şeyma Subaşı, sık sık yurtdışına seyahat ediyor. Son olarak İspanya'nın eğlence adası olarak bilinen Ibiza’da güneşin tadını çıkarıyor. Subaşı son olarak katıldığı bir davet için tercih ettiği elbiseyi takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Yaşam tarzı, paylaşımları ve özel hayatıyla en çok konuşulanlar arasında yer alan Şeyma Subaşı, sık sık yurtdışına seyahat ediyor. Acun Ilıcalı ile uzun süre yaşadığı ilişkiden kızları Melisa'yı kucaklarına alan eski çift, görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi. Uzun sürmeyen evlilik bittikten kısa süre sonra Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı bir şeyhin oğluna kaptırdı. İnişli çıkışlı devam eden 36 yaşındaki Muhammed Al Saloussi ile ilişkisinde de aradığını bulamadı ve evlendikten kısa süre sonra boşandılar. Şimdilerde İspanya'nın Ibiza adasında tatil yapan Şeyma Subaşı önceki akşam bir davete katıldı.

 

seyma subasi nin transparan elbisesi sosyal medyada konusuldu

 

Şeyma Subaşı, katıldığı bir davette giydiği beyaz transparan elbisesiyle ayna önüne geçti. Gerek paylaşımları gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı kıyafetinin detaylarını göstermek için kamerayı yakınlaştırdıkça yakınlaştırdı.