Özge Ulusoy Görüntülendi! 'Yüzümde İşlem Var Lütfen Çekmeyin!'

Manken Özge Ulusoy, bir güzellik merkezi çıkışı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 'Estetik' haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Ulusoy, bu kez basın mensuplarına yönelik "Yakın çekim yapmayın" sözleriyle gündem oldu.

 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve sonrasında podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy, yıllar içindeki değişimi ile adından sıkça söz ettiriyor.

 

"Burnum dışında yüzümde estetik yok”

 

41 yaşındaki tescilli güzel, Haziran 2021'de yaptığı açıklamada, "Yüzümde burnum dışında bir estetiğim yok. Onu da her yerde söylüyorum zaten" ifadelerini kullanmıştı. Güzellik merkezinde yaptırdığı işlem sonrası Nişantaşı City's'e yemeğe gelen Özge Ulusoy, yüzünün birçok yerindeki şişlikler nedeniyle zor anlar yaşadı.

 

Yanındaki arkadaşıyla birlikte sipariş veren ünlü manken, yemeğini beklediği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark etti. Özge Ulusoy, "Lütfen yanıma gelip, yakından çekmeyin. Yüzümde işlem var" sözleriyle muhabirlerden ricada bulundu. Sosyal medyadaki bir fotoğrafı üzerinden yıllar içindeki değişimi çok konuşulan model, "İyiye gitmişim diye düşünüyorum. Yaşlanmamışım, gençleşmişim gibi olmuş. Yaşlanmaktan korkmuyorum ama yıllar öncesine bakınca iyi yaş alıyorum, o yüzden korkum yok. Önemli olan sağlıklı yaş almak. Estetik harikası değilim ama 2021'de burnumun ucundan hafif bir operasyon geçirdim. Hep 'ameliyatım yok' diyordum, sonunda söyleye söyleye ilk ameliyatımı oldum" demişti.