Sefo'dan 'Ä°hanet' Açıklaması! 'Aldatıysam Helal Sana!'

Sefo, Harbiye Açıkhava'da ilk kez sahne aldı. Konser öncesi kameraların karşısına çıkan rapçi, özel hayatıyla ilgili yöneltilen soruya da yanıt verdi.

 

Habertürk'ten Nazif Åžahin Karpuz'un haberine göre; Sefo sahne adıyla bilinen Seyfullah Sağır, önceki akÅŸam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluÅŸtu. Ünlü rapçi, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

EURO 2024'de Holanda karşısında çeyrek final mücadelesine çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız için turnuva öncesinde ÅŸarkı hazırlayan Sefo; "Hollanda maçında tribünde olacağım. Åžarkının uÄŸurlu geldiÄŸini düÅŸünüyorum. Bir marÅŸa baÄŸlamak saçma olur ama kalbim milli takımımızla. Benim özel bir boxer'ım var. Kırmızı renk, hangi maça giyip gittiysem ya da izlediysem yendik. Bu maça da aynısını giyip gideceÄŸim. Yine 2-1 yeneceÄŸimizi düÅŸünüyorum" sözleriyle totemini açıkladı. AÅŸk hayatıyla ilgili konuÅŸan 26 yaşındaki ÅŸarkıcı, muhabirlerin, "Sefo daha önce aldattı ya da aldatıldı mı?" sorusuna, "Ä°kisini de bilmiyorum, bilemezsin ki! Aldatıldıysam da helal sana. Beni var ya kandırmışsın, helal sana" cevabını verdi.

 

 

AYRILIK Ä°DDÄ°ALARI YANITSIZ
 

Geceye katılan oyuncu Buse Meral ve Rabia Soytürk de gazetecilerin sorularını kısaca yanıtladı. Soytürk, geçtiÄŸimiz günlerde sevgilisi Samet VuruÅŸan ile Bodrum'da görüntülendiÄŸi tatil hakkında; "Ä°liÅŸkimiz güzel gidiyor. Güzel de bir tatil yaptık. Yakın zamanda da çalışırım inÅŸallah" dedi. Buse Meral ise Aras Bulut Ä°ynemli ile ayrıldıklarına dair aÅŸk sorularına; "Ben bu konular hakkında konuÅŸmayacağım" diyerek yanıt vermedi.



Etiketler: