Onur Akay'dan Açıklama! Ebru Şallı'nın Kayıtlarının Çoğu Eskiydi! Pars'ın Mezarı Taşınacak!

Sosyal medyada paylaştığı pilates videolarıyla eleştirilen Ebru Şallı için ses sanatçısı Onur Akay açıklama yaparken, Ebru Şallı'nın o kayıtların çoğunu daha önceden çektiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada paylaştığı pilates videolarıyla eleştirilen Ebru Şallı için ses sanatçısı Onur Akay açıklama yaparken, Ebru Şallı'nın o kayıtların çoğunu daha önceden çektiğini belirtti. Harun Tan ile Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın lenfoma hastalığı yüzünden hayatını kaybetmesinden sonra paylaştığı pilates videoları yüzünden eleştirilen Ebru Şallı için ses sanatçısı Onur Akay açıklama yaparken, Ebru Şallı'nın o kayıtların çoğunu daha önceden çektiğini belirtti. 

 

Onur Akay,"Paylaşımlarının çoğu eskiydi. Oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti. Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı” dedi.

 

Pars'ın Mezarı Taşınacak!

 

Akay, ayrıca koronavirüs önlemleri nedeniyle Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedilemeyen Pars’ın bir yıl sonra Kilyos Mezarlığı’ndan taşınacağını söyledi. .