Okan Uçkun Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Okan Uçkun kimdir? Sosyal medyada paylaştığı dövme figürleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dövme sanatçısı Okan Uçkun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Okan Uçkun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Okan Uçkun kimdir? Sosyal medyada paylaştığı dövme figürleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dövme sanatçısı Okan Uçkun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı dövme paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü dövme sanatçısı Okan Uçkun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Okan Uçkun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

okan uckun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Okan Uçkun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Okan Uçkun kimdir? Okan Uçkun Resim ve İç Mimarlık mezunudur dövmeye 2008 yılında Eskişehir’de kurduğu Filadam Tattoo’da başlıyor. Sonrasında İstanbul da birkaç stüdyoda çalışan Okan Uçkun Avrupa yakasından modaya kaçmayı tercih edenlerden ve son 3 yıldır Türkiye’nin en geniş ağa sahip markalarından Golden Arrow’un Kadıköy’deki Şubesi Golden Arrow Street’in başında kurduğu harika takım ve stüdyoyla dövmelerini yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin genç Çene Cerrahlarından Pınar Dörter Uçkun gibi harika ile 2014 yılında evlenen Okan Uçkun eş durumundan Alman Galata Diş Polikliniğinin de ortağıdır. Okan Uçkun’u dövme kültüründe bu kadar önemli bir yere koyan hiç kuşkusuz kusursuz tekniği, tasarım anlayışı ve vizyonu. Uzun yıllar çok farklı tarzda dövmeler yapan Okan formu tamamen kavrama amacıyla tüm bu tarzları en iyi şekilde uygulamak için çalışmış ve sonrasında deformasyonunu şuan ki minimal tarzını oturtmak için kullanmıştır.Onun tasarımlarımda tamamen minimal ve maddenin en sade halini kusursuz çizgi ve işçilikle görmek mümkün.Ayrıca kendisi dünyayı en çok gezen ve Türkiye de arşivin de en fazla Convention Başarı ve kupası bulunduran (bunlardan bir tanesi dünyanın en büyük Tattoo Convention’u ‘ Berlin Tattoo Convention’un 3.lük kupası) dövme sanatçısı. Bunun yanı sıra Berlin’de DotstoLines, Hamburg’da Vaders.dye,Viyana  BorisTattoo’da yaptığı Guest Artistlikler ve Collaboration’da cabası.



Etiketler: