Oğuzhan Uğur'dan Pınar Gültekin'in Katiline Verilen Ceza İçin Çarpıcı Yorum! Gündem Oldu!

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı, oyuncu Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bugün görülen 13. duruşma sonrası 2020 yılında Pınar Gültekin'i bir varilin içine koyup yakan, sonrada üstüne beton döken katil Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile ilgili çarpıcı yorumlara imza attı. 

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı, oyuncu Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bugün görülen 13. duruşma sonrası 2020 yılında Pınar Gültekin'i bir varilin içine koyup yakan, sonrada üstüne beton döken katil Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile ilgili çarpıcı yorumlara imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı, oyuncu Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bugün görülen 13. duruşma sonrası 2020 yılında Pınar Gültekin'i bir varilin içine koyup yakan, sonrada üstüne beton döken katil Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile ilgili çarpıcı yorumlara imza attı.

 

Ceza 23 yıl, yatarı 14! 

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı, oyuncu Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bugün görülen 13. duruşma sonrası 2020 yılında Pınar Gültekin'i bir varilin içine koyup yakan, sonrada üstüne beton döken katil Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile ilgili çarpıcı yorumlara imza attı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda katil Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile ilgili "Kadını darp edip küçücük varil içine sığdırıyor, üzerine tahta parçaları atıyor. Sonra o tahtaları yakıyor, kadın diri diri yansın diye! Yetmiyor. Gidip benzin alıyor ve kadını yakmaya devam ediyor. Kadın ölüyor, üzerine beton döküp suya atmaya çalışıyor. Ceza 23 yıl, yatarı 14! Olayın planlı olduğunu ve ne kadar canice olduğunu başka yolla anlatamazdım. Detaylı yazdığım için tivitimi okuyan sapıklar mutlu olabilirmiş. Haz alabilirlermiş. Yanlarına kalacağını düşünebilirlermiş. Adli tıp raporu hiçe sayılarak verilen bu karardan acilen dönülmesi şart. Meselenin kadının şahsında değil, adaletin hükmünde olduğunu anlatmaya çalışan  @kubrabasinfo, sana da teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Uğur sosyal medyada yoğun destek görürken, Twitter'da gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

oguzhan ugur dan pinar gultekin in katili cemal metin avci ya verilen ceza ile ilgili carpici yorum