Nikol Yertutan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Nikol Yertutan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nikol Yertutan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Nikol Yertutan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nikol Yertutan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

nikol yertutan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Nikol Yertutan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Nikol Yertutan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan 30 Haziran 2003 tarihinde dünyaya Kocaeli’de gelmiştir. 1.60cm boyundaki sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan 50 kg ağırlığındadır. Burcu Yengeç’tir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan’ın bir köpeği bulunmaktadır. Dövmeleriyle dikkat çekmektedir. Global remy ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Instagram'da nikolyertutans ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan bu mecrada 107K takipçiye sahiptir. TikTok'ta ise nikolyertutann ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Nikol Yertutan 1.4M takipçiye sahiptir.