Nihal Kanık Burun Ameliyatı İle İlgili Bilgiler Verdi!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Nihal Kanık ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda bu kez geçirdiği burun ameliyatı ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Nihal Kanık ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda bu kez geçirdiği burun ameliyatı ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı makyaj değerlendirmeleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Nihal Kanık, yayınladığı videosunda burun ameliyatı ile ilgili bilgiler verdi. 

 

Burun ameliyatıyla ilgili merak edebileceğiniz çoğu şeyi ve kendi sürecini anlatan ünlü Youtuber tüm detayları anlatmaya çalıştı. Yaklaşık 5,5 yıl önce devlet hastanesinde burun ameliyatı olan ünlü Youtuber o zaman 6 bin lira ödediğini ancak şu an fiyatların maalesef daha da artmış olduğunu belirtti. Güncel fiyat bilgileri için doktor ile iletişime geçmek gerektiğini belirten ünlü Youtuber ameliyat sonrası bakıma çok değinmediğini, izleyenlerin sorularının olması durumunda yorum bırakabileceklerini, sonrasında seve seve yanıtlayacağını belirtti.

 

İşte Nihal Kanık'ın burun ameliyatı ile ilgili yaşadığı süreçler ve deneyimler;