Berna Laçin'den Aşı Konusunda Uyarı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından aşı ile ilgili ebeveynleri uyardı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından aşı ile ilgili ebeveynleri uyardı. Twitter'da son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Berna Laçin, çocuklarda aşı konusunda ebeveynleri uyardı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı aşı paylaşımında ebeveynleri uyaran ünlü oyuncu "Doktor değilim, çocuğum söz konusu olduğunda birden fazla doktora danışırım. Kızıma temel aşılarım hepsini yaptırdım. Doktorlara danışmadan sakın hareket etmeyin çok canınız yanar, dönüşü olmayan yollara girersiniz. Benden söylemesi! Bir arkadaşımız aşılatmamıştı çocuğunu okulda, çok ızdırap çekti çocuk yıllarca. Bizim çocukluğumuzdakinden çok daha ağır seyretti her bulaşıcı hastalığı, çünkü diğer çocuklar aşılıydı. Çocuk, aşılanmadığı için bunları yaşadığını öğrenince kıyamet koparmıştı. Aman dikkat!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Berna Laçin'in o paylaşımı;