Nevzat Aydın'dan Mesut Özil'in Erdoğan İmzalı Kol Saati Paylaşımına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı ve eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kol saati ile paylaşım yapan Mesut Özil'e tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı ve eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kol saati ile paylaşım yapan Mesut Özil'e tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı ve eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kol saati ile paylaşım yapan Mesut Özil'e tepki gösterdi. 

 

Mesut Özil’in kol saatinin parasını neden ben veriyorum ki?

 

Nevzat Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kol saati paylaşımıyla ilgili olarak "Mesut Özil’in kol saatinin parasını neden ben veriyorum ki? Devlet nezlinde önemli birine verilen hediyeyi bile anlarım da neden Mesut Özil?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

nevzat aydin dan mesut ozil in kol saati paylasimina tepki