Neslihan Yeldan Londra'ya Yerleşiyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, oğlunun eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmeye karar verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, oğlunun eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmeye karar verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, oğlunun eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmeye karar verdi. 

 

Bir süredir ekranlardan uzak olan Neslihan Yeldan, 14 yaşındaki oğlu Aslan Pollock için Londra'ya yerleşiyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Neslihan Yeldan (53), "Oğlumun benden kopmasını hazmetmeye çalışıyorum. Karşımda bir ergen var. Ergen anne ve babalarının yardım alması gerekiyor, çocuk çok değişiyor" dedi. Önümüzdeki aylarda oğlu nedeniyle Londra'ya yerleşeceğini belirten oyuncu, "Londra evim olsun istiyorum. Ayda bir İstanbul'a gelmek, işlerimi yapmak istiyorum. İki küçük evim olsun; İstanbul'da ve Londra’da. Aslan yüzünden böyle düşünür oldum. Aslan 11 yaşındayken, babası İngiliz olduğu için 'Ben Londra'da yaşamak istiyorum' dedi, oradaki eğitim sistemine geçip, İngiliz eğitimi ile yaşamak istedi.

 

BENİM CANIM ŞU AN BAŞKA ÜLKEDE' 

 

"Üniversite için gitmek isterken 14 yaşında Londra'ya gitti. Burası benim ülkem ama, benim canım da başka ülkede şu an" ifadelerini kullandı.