Kerem Bürsin İle Hande Erçel Barıştılar Mı? İşte O İddia!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel'in yeniden barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel'in yeniden barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel'in yeniden barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Habertürk gazetesinden Volkan Özdemir’in haberine göre; Magazin dünyasında Hande Erçel-Kerem Bürsin ikilisinin yeniden birlikte olduğu konuşuluyor. Kerem Bürsin'e önceki akşam bu iddia soruldu. Bürsin, olayı yalanlamadı, "Şu an o konuya hiç girmeyelim" demekle yetindi. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktaladı. Özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz gün Kavacık'ta bir kafede buluştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına döndü. Kerem Bürsin, önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Yakışıklı oyuncuyu, çıkışta yaklaşık 200 kişilik yabancı hayranı bekliyordu. Hayranlarının yarattığı izdihamın arasında kalan Bürsin, neye uğradığını şaşırdı.

 

BARIŞMAYI YALANLAMADI

 

Aracına gitmekte güçlük çeken Bürsin'in, basın mensuplarının "Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?" sorusuna, "Şu anda o konuya hiç girmeyelim" diyerek, barışmayı yalanlamaması dikkat çekti. Ünlü oyuncunun bu sözleri, ikilinin küslüğe son verip yeniden aşk yaşamaya başladıklarının sinyali şeklinde yorumlandı.

 

"YAĞMUR SENELERDİR ARKADAŞIM”

 

Kerem Bürsin, meslektaşı Yağmur Tanrısevsin'le görüşmeye devam ettiği iddialarına, "Yağmur benim senelerdir çok yakın arkadaşım. Şunu söylemek istiyorum, bu ülkede alışık değiliz ama insanlar ayrıldıktan sonra arkadaş kalabiliyor. Arkadaş kalabilmek benim için önemli bir şey" karşılığını vermişti.