Necip Memili Göztepe'yi Galatasaray Galibiyetinden Dolayı Tebrik Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Necip Memili Twitter sayfasından Çukur dizisinde birlikte rol aldığı Rıza Kocaoğlu'nu da etiketleyerek dün akşam Galatasaray'ı yenen Göztepe'yi tebrik etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Necip Memili Twitter sayfasından Çukur dizisinde birlikte rol aldığı Rıza Kocaoğlu'nu da etiketleyerek dün akşam Galatasaray'ı yenen Göztepe'yi tebrik etti. Son dönemde Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Necip Memili, Twitter sayfasından aynı diziden rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu'nu da etiketleyerek dün akşam Galatasaray'ı yenen Göztepe'yi tebrik etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şanlı Göztepe'yi dün akşamki gs galibiyetinden dolayı tebrik eder, yeni stat latına taşındıktan sonra nicelerini ve daha iyilerini yaşamalarını dilerim," ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü.