Nebahat Çehre'den Sezen Aksu'ya Destek! Neler Söyledi?

Nebahat Çehre Sezen Aksu için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya "Şahane Bir Şeydir Yaşamak" şarkısından dolayı gösterilen tepkiler için destek verdi. Peki Nebahat Çehre Sezen Aksu için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Nebahat Çehre Sezen Aksu için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya "Şahane Bir Şeydir Yaşamak" şarkısından dolayı gösterilen tepkiler için destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya "Şahane Bir Şeydir Yaşamak" şarkısından dolayı gösterilen tepkiler için destek verdi. Peki Nebahat Çehre Sezen Aksu için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Nebahat Çehre Sezen Aksu için neler söyledi?

 

Usta oyuncu Nebahat Çehre, 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısıyla tepki çeken Sezen Aksu'ya destek verdi. Çehre, "Sanattan önce, sanatçının ruhu vardır. Sanatı bu ruh yaratır... Sanatçılarımızın ruhları, emekleri bizi biz yapar... Sevgi gökyüzü kadar büyük... Bu coğrafyanın en güzel ülkesinden herkese bir damla sevgi diliyorum.” diyerek Sezen Aksu'ya destek verdi. 

 

nebahat cehre den sezen aksu ya destek



Etiketler: