Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış'ın Tiyatro Tepkisine Sert Gönderme! Ne Dedi?

Gonca Vuslateri Ekrem İmamoğlu'na Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için sert ifadeler kullandı. Peki Gonca Vuslateri Ekrem İmamoğlu'na Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Gonca Vuslateri Ekrem İmamoğlu'na Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için sert ifadeler kullandı. Peki Gonca Vuslateri Ekrem İmamoğlu'na Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Gonca Vuslateri Ekrem İmamoğlu'na Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için sert ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fırat Tanış'ın tiyatro tepkisi için "Kötü oyuncular ve kötü niyetli insanlar “tiyatro yapmasın” asıl.  Ekrem başkanıma konu gelene kadar canım benim.. di mi ama?." ifadelerini kullanan Vuslateri sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri den firat tanis in tiyatro tepkisi icin sert sozler