Nazan Kesal Ercan Kesal İle Evlilik Yıldönümlerini Duygusal Sözlerle Kutladı!

Nazan Kesal Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için neler söyledi? Çukur'da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sonrasında rol aldığı Alef, Üç Kuruş, gibi projelerle son dönemde kariyerinde zirveye çıkan usta oyuncu Ercan Kesal ile oyuncu eşi Nazan Kesal'ın evlilik yıldönümleri için Nazal Kesal sosyal medya sayfasından duygusal bir paylaşım yaptı. Peki Nazan Kesal Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Nazan Kesal Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için neler söyledi? Çukur'da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sonrasında rol aldığı Alef, Üç Kuruş, gibi projelerle son dönemde kariyerinde zirveye çıkan usta oyuncu Ercan Kesal ile oyuncu eşi Nazan Kesal'ın evlilik yıldönümleri için Nazal Kesal sosyal medya sayfasından duygusal bir paylaşım yaptı. Peki Nazan Kesal Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Nazan Kesal Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için neler söyledi?

 

Nazan Kesal eşi Ercan Kesal ile evlilik yıl dönümlerini romantik sözler ile kutladı. Nazan Kesal yaptığı paylaşımda Ercan Kesal ile evlilik yıldönümleri için “Bir ömür yetmez Ey Sevgili ! Bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim. İyi günde kötü günde.. Aşkla Sevgiyle, Saygıyla Poyrazımla Evlilik yıldönümü daima” ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

nazan kesal dan ercan kesal ile evlilik yildonumleri icin duygusal paylasim