Şahan Gökbakar Ekonomik Kriz İle İlgili Uygulanan Politikalara İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik kriz ile ilgili yapılan açıklamalara ve uygulanan politikalara isyan etti. Peki Şahan Gökbakar ekonomik kriz hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik kriz ile ilgili yapılan açıklamalara ve uygulanan politikalara isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik kriz ile ilgili yapılan açıklamalara ve uygulanan politikalara isyan etti. Peki Şahan Gökbakar ekonomik kriz hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

sahan gokbakar dan ekonomik kriz aciklamasi politikalara isyan etti

 

Şahan Gökbakar ekonomik kriz hakkında neler söyledi? 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Türkiye'de yaşananan ekonomik kriz ve uygulanan politikalar ile ilgili "Avrupa’da da kriz var, sadece ülkemizde degil. Her yerde kriz var!" söylemine sıkça rastlıyoruz bu günlerde. Peki madem her yerde sorun aynı, çözüm niye aynı değil? Hepsi faiz artırdı o ülkelerin. Biz indirdik. Neden? Onlar aptal, biz akıllıyız..Çin Olacağuk… Bu da son tweetim olsun dostlar. Ülkemize, çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize dertlendim."Ben rahatım" deyip kenarda duramadım, yazdım fikirlerimi  bu ülkenin bir evladı olduğum için. Bu kadar. Komedyen olarak, güldürmeye devam. Kalın sağlıcakla." ifadelerini kullanan ünlü komedyen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan ekonomik kriz isyani