Naz Frambuaz Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Naz Frambuaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Naz Frambuaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Naz Frambuaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Naz Frambuaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Naz Frambuaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Naz Frambuaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Naz Frambuaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

naz frambuaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Naz Frambuaz kimdir? Nerelidir? Evli mi? 

 

Naz Frambuaz kimdir? Naz Frambuaz 1994 yılının Ekim ayında dünyaya gelmiştir, ancak ne aslen nereli olduğu, ne de nerede doğduğu ile ilgili hiç bir kaynakta bilgi bulunamamıştır. Boyu 1.65 cm, kilosu 50, burcu ise terazi’dir. İzmir Ege Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olan ünlü ismin gerçek soyadının da Frambuaz olmadığı belirtilmektedir. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabındaki takipçi sayısı 134bin civarındadır. Ayrıca Youtube kanalında ki abone sayısı ise 22,7 B.. Twitch ve Youtube kanalı ile paylaşımlarını sürdüren Naz Frambuaz’ın Twitch kanalında ilk girişte Yayıncı, bu kanalın yetişkinlere yönelik olduğunu belirtti, uyarısı bulunmaktadır. Hayvansever kişiliğiyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan sosyal medyada fenomeni bir köpek sahibidir. 23 Ağustos 2021 yılında evlenmiştir fakat eşinin ismi bilinmemektedir. Sarbaşa filminde rol almıştır. 



Etiketler: