Mustafa Topaloğlu'ndan Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'ye Yaptığı Göndermeye Sert Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, yaptığı açıklamada Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında yaşanan dünya starı polemiği ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, yaptığı açıklamada Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında yaşanan dünya starı polemiği ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, yaptığı açıklamada Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında yaşanan dünya starı polemiği ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.  

 

Saygısız!

 

Posta gazetesinden Alev Gürsoy'un haberine göre; Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'ye gönderme yaptığı paylaşımında adı geçen Mustafa Topaloğlu konuştu. Topaloğlu yaptığı açıklamada “Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın? Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor…”ifadelerini kullandı.