Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir Açıklaması! Nazardan Korkarım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün bir davette kamera karşısına geçerken, evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi oyuncu Demet Özdemir ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün bir davette kamera karşısına geçerken, evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi oyuncu Demet Özdemir ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün bir davette kamera karşısına geçerken, evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi oyuncu Demet Özdemir ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Nazar açıklaması!

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Oğuzhan Koç, GetirYemek’in yeni reklam kampanyasını kutladı. Şarkıcı, İbrahim Selim’in programında Demet Özdemir’e olan sevgilisini haykırmasıyla ilgili, “Bana buradan bir daha ilanı aşk mı yaptıracaksınız? Her şey çok güzel, nazara gelmek istemiyoruz. İnşallah tamamına da erdireceğiz” dedi.