Murat Yıldırım'dan Eşi Iman Elbani İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Show TV'de yayınlanan Aziz dizisinde canlandırdığı Aziz Payidar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü almak için çıktığı kürsüde eşi Iman Elbani ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Show TV'de yayınlanan Aziz dizisinde canlandırdığı Aziz Payidar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü almak için çıktığı kürsüde eşi Iman Elbani ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü almak için çıktığı kürsüde eşi Iman Elbani ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

“Eşim Gerçekten Melek Gibi İnsan'

 

Murat Yıldırım 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü aldı. Aziz' dizisi çekimleri nedeniyle ödül törenine son anda yetişen Murat Yıldırım, "Hayatımda bir çok şey son dakikada oldu. 'Ramo'yu da son dakikada kabul ettim. İnşallah son dakikada hep güzel şeyler olur" dedi. 5. Uluslararası Altın Kalite Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü kadınlara ihtafen alan Yıldırım, "Ablam bugün Londra'da parkta otururken yanına iki dakika sonra polis gelip, 'Canınız neden sıkkın?' diye soruyor. Oradaki insanlar onun bile farkına varabiliyor. O yüzden ülkemimizde de artık bu konuyu aşalım. Her gün bu konuyla ilgili bir sürü haber enerjimizi aşağıya çekiyor ve canımızı sıkıyor. Bazen haberleri açmaya korkuyorum" diye konuştu. 'Aziz' dizisinin iyi gitmesine oyuncu, "İşimiz biraz maraton. Her hafta yeni bölüm ve zirveye oynamak zorundasınız. Önce bizim tatmin olmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız çok dikkatli çalışıyor. Biraz yoğun çalışıyoruz ama değiyor. Beni cezbeden hikayesi oldu. Önce hikayeyi dinledim. Senaryo iki ay sonra geldi" ifadelerini kullandı. Eşi Imane Elbani'nin de 'Aziz' dizisine dahil olmasına Yıldırım, "Onun için zor oldu. Kısa bir zamanda anadili olmayan bir dille oynamak zorunda... Daha önce bende Almanca ve İngilizce oynamıştım ama zorlanmıştım. Yardımcı olmaya çalıştım. Güzel oldu. Hikayenin dönüm noktasında projeye dahil oldu" dedi. Elbani'nin diziden alacağı ücreti Kimsesiz Çocuklara bağışlamasına ise Yıldırım, "Gerçekten melek gibi bir insan... Kimsesiz Çocuklar'a verilmesini tercih etti" dedi.

 

murat yildirim dan dikkat ceken iman elbani aciklamasi