Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Çiftinin Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Tatlıtuğ, bebeğiyle ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Tatlıtuğ, bebeğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülenirken bebeğinin cinsiyeti hakkında açıklamalar yaptı. 

 

İlk bebeklerini bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden Tatlıtuğ, Beyoğlu'nda yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Tatlıtuğ, "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" diye konuştu. Öte yandan bebeğinin cinsiyeti ise belli oldu. Yakın çevresine müjdeyi veren Dizer, oğlunun odası için hazırlıklara başladı. Çiftin kapısını şimdiden tanınmış bebek bezi, giyim, mama markalarının çaldığı ve Tatlıtuğ'un reklam tekliflerini geri çevirdiği öğrenildi. Çocuklarının doğumunun yurt dışında gerçekleşeceği iddialarını yalanlayan ikili, çocuklarını İstanbul'da kucağına alacak.