MrBeast Dünyanın En Çok İzlenen Youtube Kanalı Oldu!

MrBeast 2019’danbu yana dünyada en çok izlenen Hintli müzik youtube kanalı T-Series’i geçerek dünyada bir numaraya oturdu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Çılgın meydan okumaları, çok geniş bütçeli sansasyonel videoları ve yardımseverliği ile bilinen MrBeast, Google’un video platformunda 266 milyon aboneyi geçerek dünyanın en çok izleneni oldu. MrBeast çılgınlıkta ve macerada sınır tanımıyor. İşte iki örnek: Bir defasında bir mezara gömülüp 7 gün boyunca canlı yayın yaptı. Bir başkasında ıssız ve insanın yaşamasına elverişli olmayan bir adada 7 gün kaldı.

 

MrBeast, Netflix’in “Squid Game” dizisindeki tehlikeli oyunlar için 3,5 milyon dolarlık yatırım yaptı. “ Sosyal medya hesabından “6 yıl sonra nihayet PewDielPe”den intikamımızı aldık” duyurusuyla MrBeast, birinciliği yitiren İsveçli ünlü Youtuber’e gönderme yaptı.

 

Gerçek adı Jimmş Donaldson olan MrBeast, son günlerde büyük bir çıkış yakaladı: Abone sayısını günde ortalama 320 bin kişi artırdı. “Forbes” dergisine göre, MrBeast yılda 60 milyon dolar kazanıyor, serveti de 550 milyon doların üstünde.