Serdar Ortaç Canlı Yayında Açıkladı! 'Zararlı Alışkanlıkları Bıraktım!'

1994 yılında ilk albümü "Aşk İçin"le hayatımıza giren ve 'Karabiberim' şarkısıyla çıkış yapan Serdar Ortaç, o zamandan bu yana her biri dilimize dolanan şarkıları ile müzik sektörünün en sevilen isimlerinden bir tanesi oldu. Yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser vermiş ve ayakta durmakta zorlandığı görülmüştü. Ortaç'ın bu görüntüsü sonrası fazla alkol tükettiği iddia edilmişti. Serdar Ortaç şimdi ise sosyal medyada sayfasından yaptığı açıklamayla takipçilerini sevindirdi.

 

Posta'da yer alan habere göre; Sosyal medyada sık sık canlı yayın açmaya başlayan ve dönem dönem yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ortaç, son olarak Harbiye konseri sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

 

Sosyal medyada açtığı canlı yayınlara alkollü çıktığı için eleştirilerin hedefi olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde konser verdiği sahneye çok fazla alkol tüketerek çıktığı iddia edilmişti Ayakta durmakta zorlanan ve şarkıları dahi okumakta zorlanan Ortaç, bir canlı yayın açarak içini döktü. Daha önce yaptığı açıklamada borçlarının belini büktüğünü ve 15 milyon TL ödediğini söyleyen Ortaç, Instagram hesabından açtığı canlı yayında "Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Bunların hepsi beş sene içerisinde oldu. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Dönüp evim yansa bakmam yani... Hata yaptığımı biliyorum ama... İçmezsem hata yapmam" demişti. Son olarak geçtiğimiz hafta sahneye sarhoş çıkmasıyla konuşulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya sayfasından yaptığı canlı yayınlarla gündeme geliyor. Ortaç son olarak takipçilerine bir itirafta bulundu. Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Ortaç, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu. Ortaç, şu ifadeleri kullandı: Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için.

 



Etiketler: