Miss Aegean Güzellik Yarışması MuhteÅŸem Finalle Sona Erdi!

Marmaris Barlar sokağında bulunan  Areena Club'ta düzenlenen Türk Yunan dostluÄŸu güzellik yarışması Miss Aegean Güzellik Yarışması muhteÅŸem bir finalle sona erdi.8 Türk 8 Yunan  güzelin katıldığı yarışmanın koreografisi  ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından yapıldı.

 

Barlar sokağındaki en büyük gece kulübünde düzenlenen güzellik yarışmasının Jüri üyeleri arasında, Marmaris Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ä°hsan Öztürk, Ege Gazeteciler Federasyonu ve MuÄŸla BüyükÅŸehir Gazeteciler Cemiyet BaÅŸkanı Cem Kaytan, Dergi sahibi Selda Kırdemir, Gazeteci Arzu Barışkaner, Gazeteci Cihan Altut, gibi  önemli isimler jüride yer aldı.

 

miss aegean guzellik yarismasi muhtesem finalle sona erdi

 

 

MÄ°SS AEGEAN YARIÅžMASINDA KRALÄ°ÇELÄ°K TACINI BURCU ALTUNSARAY TAKTI.

 

Club Areena'da gerçekleÅŸen muhteÅŸem 'Miss Aegean'güzellik yarışmasında   birinci Burcu Altunsaray, Ä°kinci Maria Karaiskaki,üçüncü Styliani Michailidou seçildi.Miss Aegean Peace Burcu ÅžeritoÄŸlu, Miss Tourısm Lydia Ä°sabaloplou, Miss Club Areena Ä°dil KarakuÅŸ, Miss  Agean Face  Olivia Christofordou, Miss Agean Physıque Rüya KesikoÄŸlu, Miss Aegean Frienship Özdenur Öztekin, Miss Aegean Press Tereza Zuchariadi seçildi.

 

miss aegean guzellik yarismasi muhtesem finalle sona erdi

 

Gecenin mimarı Kamil Issı, 'Club Areena 20 yaşında 20 yıldır bu iÅŸi yapıyorum. Bünyemizde Backstreet Club, Paradise Ä°sland Beach festival ve günübirlik alanı, Sadberk Cafe gibi eÄŸlence turizmine hizmet eden iÅŸletmelerimiz var. Ve dünyanın en büyük gece kulübü Club Areena Dubai açılış çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Uluslararası eÄŸlence turizm sektörüne liderlik etmek üzere yola çıktık, bir Türk markası olarak uluslar arası camiada dünya çapında bir organizasyona imza atmaktayız'diyerek daha çok eÄŸleneceÄŸimizi ifade etti.

 

Gecenin sunuculuÄŸunu YaÄŸmur Ayaz yaparken , gecede  önce mayolarıyla yürüyen güzeller 2 bölümde  baÅŸarılı moda tasarımcısı  Emrullah KöroÄŸlu ve Åžahnaz Parsa koleksiyonu ile jüri karşısında yer aldılar, 3. Bölümde de  baÅŸarılı moda tasarımcısı Leyla Uluk tasarımlarıyla jüri karşısındaydılar.Gecede Yunan pop star Giannis Rellis iki ÅŸarkılık mini bir konser verdi.MuhteÅŸem gece güzellerin taçlanmasıyla sona erdi.