Meryem Can Su Orucu Videosuna Gelen Eleştirilere Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda su orucu ile ilgili çektiği videoya gelen eleştirilere tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda su orucu ile ilgili çektiği videoya gelen eleştirilere tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda su orucu ile ilgili çektiği videoya gelen eleştirilere tepki gösterdi. 

 

Hangi donanımla neyi konuşuyoruz?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bizim toplumun bu “sahte bilgelik” sorunu ne olacak acaba. Uzman diyetisyenlere danışıp, makaleler okuyarak, dafalarca kontrol edip yayına aldığım “su orucu” videosuna, yok çok zararlı, yok kötü örnek oluyorsun…Hangi donanımla neyi konuşuyoruz? Ben bilmediğim bir konu olunca susup dinliyorum. Her konuda bir fikri nasıl olabiliyor insanların, bu içi boş özgüven nereden geliyor anlamıyorum." ifadelerini kullanarak su orucu ile ilgili gelen eleştirilere tepki gösteren ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada gündem oldu. 

 

meryem can su orucu ile ilgili gelen tepkilere cevap verdi