Merve Taşkın OnlyFans'ten Aylık Kazancını Açıkladı! Dudak Uçuklattı! Yetmiyor!

Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı farklı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın OnlyFans'ten aylık kazancını açıklarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı farklı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın OnlyFans'ten aylık kazancını açıklarken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı farklı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın OnlyFans'ten aylık kazancını açıklarken sosyal medyada gündem oldu.

 

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, aylık kazancını açıkladı. Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Onlyfans üzerinden aylık gelirinin ne kadar olduğunu açıkladı.

 

Ayda 100 bin dolar kazandığını fakat bu miktarın kendisine yetmediğini söyledi Taşkın şöyle konuştu:

 

"Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim Airbnb villalarına, business class uçak biletlerine vs. gidiyor. Yaşadığım hayatı daha rahat yaşayabilmek için ayda en az 1 milyon dolar kazanmam gerek.”

 

merve taskin onlyfans ten aylik kazancini acikladi yetmiyor

 

'ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN HALKI TEBRİK EDİYORUM’

 

Açıklamalarının gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Taşkın, "Ben ayda 100 bin dolar kazanarak geçinemiyorum, geçinebilmek için ayda minimum 1 milyon dolara ihtiyacım var. Siz asgari ücretle geçiniyorsunuz.. Bu büyük bir basari tebrik ediyorum halkı" ifadelerini kullandı



Etiketler: