Mehmet Aslantuğ Eşi Arzum Onan'ın Doğum Gününü Duygusal Satırlarla Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Arzum Onan'ın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Arzum Onan'ın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Arzum Onan'ın doğum günü için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

İyi ki bu sevdanın elinden tuttun! 

 

Mehmet Aslantuğ eşi Arzum Onan’ın doğum gününü paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı  "Mayıs kokulu bir sabahtı ve çekingen, tutuk, saygılıydı...Ne dil tamahkârdı elbet, ne de beden. Zordu şüphesiz eğip bükmeden, aşkı kendi üslubunca tariflemek! Pek anlatabildim sayılmazdı, anlaşılamadım da zira!... Görece büyüktüm; ama mümkündü birlikte yeniden büyümek. Ve vatan bilmekten asla yorulmayacağımız bu kadim toprakların hüznü acımız, neşesi coşkumuz olacaktı, kim bilir!.. Öyle de oldu aslında.. Birlikte çeyrek yüzyılı geride bıraktık işte. Senle ağlayıp, senle gülmek, kucağımızda bir “Can”la bu günlere elele yürümek çok başkaydı Gülüm. İyi ki doğdun da, iyi ki bu sevdanın elinden tuttun" ifadeleriyle kutladı. 

 

mehmet aslantug arzum onan dogum gunu