Ece Seçkin İzmir Depremi Sonrası Yapılan Davullu Zurnalı Düğüne Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün İzmir'de yaşanan deprem sonrası bugün Karşıyaka'da yapılan davullu zurnalı düğüne tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün İzmir'de yaşanan deprem sonrası bugün Karşıyaka'da yapılan davullu zurnalı düğüne tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün İzmir'de yaşanan deprem sonrası bugün Karşıyaka'da yapılan davullu zurnalı düğüne tepki gösterdi. 

 

Ece Seçkin, dünkü İzmir depremi sonrası bugün İzmir Karşıyaka'da davullu zurnalı düğün eğlencesi yapılmasına tepki gösterdi "Çok özür dilerim böyle şeylere burnumu sokmam ama dayanamadım. Gerçekten insanlar yaşadığınız şehirde enkaz altında can çekişirken bu kadar duyarsız nasıl yaşıyorsunuz? Yada tüm bu tantana bu saygısızlığınıza ve vaka sayılarını artırmanıza değer mi? Bu kadarı da olur mu? Oluyormuş.."

 

Ece seckin deprem dugun tepki