Masterchef Burak Revanbahş Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Masterchef Burak Revanbahş kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Burak Revanbahş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Revanbaş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Burak Revanbaş kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Burak Revanbahş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Revanbaş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

masterchef burak revanbas kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Burak Revanbahş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Masterchef Burak Revanbahş kimdir? Burak Revanbahş 26 yaşında. İstanbul’dan kazanıyor. Aşçılık yapıyor. Gerçekleştirmek istediği hayalleri var bu yarışmadan çıktıktan sonra gerçekleştirebileceğine inanıyor. Eğitimini Gastronomi bölümünde tamamladığını 4 yıldır aşçılık yaptığını söyledi. 2011 yılından beri stajlarıyla mutfakta olduğunu söyledi. Instagram'da burakrevanbahs ismiyle paylaşımlarına devam eden Burak Revanbahş'ın bu mecrada 784 takipçisi bulunmaktadır. Yeditepe üniversitesinden 1996 yılında mezun olmuştur. Jüriden iki evet aldı. Revanbahş isminin İran'dan geldiğini "Affedebilen, bağışlayan" anlamında olduğunu söyledi.