Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz Mı? İşte O İddia!

Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ayna kostümünü giyen kişinin Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ayna kostümünü giyen kişinin Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve hakkında bir çok spekülasyon yapılan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ayna kostümünü giyen kişinin Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz mı?

 

Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ayna kostümünü giyen kişinin Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Maske Kimsin Sen yarışmasında Ayna kostümlü kişinin verdiği ipuçalarında kullanılan "Ayna olmayı seçtim çünkü kendi güzelliğinizi bende görün istiyorum. Mucizelere inanır mısınız? Ben inanırım. Yemek yemeye bayılıyorum. Keşke istediğim kadar yiyip kilo almamanın bir yolu olsa. Buraya sahnede tozu dumana katmaya geldim. Bunu başarmak için gereken herşeye sahibim. Ben burada hikayemi baştan yazmaya başladım. Umarım çok uzun soluklu olur" ifadelerinin Biran Damla Yılmaz'a ait olduğu iddia edildi. 

 

maske kimsin sen ayna biran damla yilmaz mi