Mahmut Orhan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mahmut Orhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü DJ Mahmut Orhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mahmut Orhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mahmut Orhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü DJ Mahmut Orhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü DJ Mahmut Orhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mahmut Orhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mahmut orhan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mahmut Orhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Mahmut Orhan kimdir? Mahmut Orhan (d. 11 Ocak 1993, Bursa), Türk DJ ve prodüktör. DJ'lik hayatına 16 yaşındayken baÅŸladı. Çalışmaları deep house, indie dance ve nu disco üzerine olan Orhan, müzik sektörüne ilk adımını 2011'de attı. 2012'de "Little Buddha 5", "Fringe", "Siddharta Dubai" ve "Céiron" parçalarını yayınladı. Mahmut Orhan (d. 11 Ocak 1993, Bursa), Türk DJ ve prodüktör.DJ'lik hayatına 16 yaşındayken baÅŸladı. Çalışmaları deep house, indie dance ve nu disco üzerine olan Orhan, müzik sektörüne ilk adımını 2011'de attı. 2012'de "Little Buddha 5", "Fringe", "Siddharta Dubai" ve "Céiron" parçalarını yayınladı. Kendine özgü doÄŸu batı sentezinde parçalar yaratan Orhan, doÄŸu enstrümanları ile batı müziÄŸini harmanlamaktadır. Ä°lk albümü olan Chilai'yi 2014'te Beachside Records aracılığıyla çıkarttı ve derleme albüm yayımlayan en genç Türk oldu. "Feel" parçası ile pek çok ülkedeki listelerde ilk 10 içerisinde yer aldı



Etiketler: