Onur Suygun Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Onur Suygun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü DJ Onur Suygun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Onur Suygun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Onur Suygun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü DJ Onur Suygun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü DJ Onur Suygun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Onur Suygun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

onur suygun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Onur Suygun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Onur Suygun kimdir? Onur Suygun, 1991 Almanya doğumlu. Dj'liğe 16 yaşında bilgisayarda remix yaparak basladı. 18 yaşında ilk sahne teklifi geldi ve ardından bu teklifler devam etmeye başladı. 2014 yılında normal işini bırakıp sadece DJ'liğe ve aranjörlüğe devam etme kararı aladı. 2015 yılında Umut Timur ile single çalışması çıktı. Klipte milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu yer aldı. Şarkı tüm Avrupa’da ve Türkiye’de çok beğeni aldı. Youtube’da 9 milyon kişiye ulaştı. Bu şarkıdan sonra Almanya harici İngiltere, Avusturya, İsviçre ve Türkiye’de sahne performansları başladı. Haftanın 4 günü 4 farklı şehirde sahne almaya başladı. Daha sonra 2018 yılında Ömer Topcu ile İzel’in sevilen şarkısı ‘’Dayanamam’ı tekrar seslendirdi.  Sahnelerde çaldığı şarkılar 90% Türkçe Pop ve 10% RnB. 



Etiketler: