Lotodan 1.35 Milyar Dolar Kazandı! Kocaman Bir Paylaşım Kavgası Çıktı! Dava Devam Ediyor!

ABD’nin Maine eyaletinde yaşayan Brendan’ın hayatı 13 Ocak 2023 tarihinde alt üst oldu. O gün ABD lotosu “Mega Millions” tarihinin en yüksek ikinci ikramiyesini kazandı: 1 milyar 350 milyon dolar. İkramiyenin yıllara göre dağılımı yerine bir defada ödenmesini istedi. Böylece 723 milyon doları cebine koydu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İkramiyenin tahsilinden bir süre sonra Brendan’ın eskiden birlikte yaşadığı Sara Smith bu baş döndürücü loto ikramiyesiyle veya müthiş servetle ilgili olarak biricik kızlarına 18 yaşına basacağı 1 Haziran 2032 tarihine kadar hiç bir şey sızdırmayacağını taahhüt etti..

 

Çift arasındaki anlaşmanın amacı, “Sadece kızlarının değil, ailenin de medyanın diline düşerek kimliklerinin ortaya dökülmesini önlemek” idi. Sarah ayrıca büyük servetle ilgili bilgileri kızı ddahil yakınlarına açıklamak için eski eşindenizin almasını da kayda bağlıyordu. İzinsiz olarak kazara ağzından kaçırırsa bir bedeli olacaktı.

 

Ne var ki, Brendan geçen Eylül’de Sara’nın babasına ve üvey annesine bir telefon sohbeti sırasında her şeyi anlattığını öğrendi. Gerisi kar topu gibi geldi: Loto milyonerinin kızkardeşi, olaydan haberdar oldu. Bunun üstüne Brandon, aralarındaki sözleşmeye riayet etmediği için Sarah aleyhine 100 bin dolarlık tazminat davası açtı.

 

Dava devam ediyor.