Lindsay Lohan Balayı Tatili İçin Bodrum'u Tercih Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan evliliğinin ardından balayı için Bodrum'u tercih etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan evliliğinin ardından balayı için Bodrum'u tercih etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan evliliğinin ardından balayı için Bodrum'u tercih etti. 

 

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, eşi Bader Shammas ile birlikte balayı rotası olarak Bodrum’u tercih etti. Gözde tatil beldesi Bodrum’a hayran kalan Lohan, sosyal medya hesabından renkli tatil anlarını sık sık paylaşıyor. Bodrum, gelen ünlüler arasına bir yenisi daha eklendi. Bodrum’un ismini sık sık duyan dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan tatil için ilçeye geldi. Geçtiğimiz günlerde evlendiği Bader Shammas Bodrum’da balayına geldiği öğrenilen Lohan, tatilinin her anını sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. 11 yaşında sinema kariyerine başlayan Amerikalı yıldız Lindsay Lohan, ‘Komik Tuzak’ ve ‘Kötü Kızlar’ adlı filmlerindeki rolleriyle biliniyordu. Lohan, geçtiğimiz günlerde evlendiği Bader Shammas Bodrum’da balayının tadını çıkarıyor. Ünlü oyuncu o anlarda telefonu elinden düşürmüyor. 

 

İşte Lindsay Lohan'ın Bodrum paylaşımlarından bazıları;

 

lindsay lohan balayi icin bodrum u tercih etti 1

 

lindsay lohan balayi icin bodrum u tercih etti 2

 

lindsay lohan balayi icin bodrum u tercih etti 3

 

lindsay lohan balayi icin bodrum u tercih etti 4

 

lindsay lohan balayi icin bodrum u tercih etti 5



Etiketler: