Heijan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Muti İle Tamamen Zıtız! İyi Bir Rap Dinleyicisi Değilim!

BLU TV'de Hakan Uç ve Fatih Tozlu'nun sunumuyla yayınlanan "The Answer" programına konuk olan ünlü rapçi Heijan, yaptığı çarpıcı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

BLU TV'de Hakan Uç ve Fatih Tozlu'nun sunumuyla yayınlanan "The Answer" programına konuk olan ünlü rapçi Heijan, yaptığı çarpıcı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren "The Answer" programına konuk olan ünlü rapçi Heijan, yaptığı çarpıcı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.  BLU TV’de ünlü gazeteci Hakan Uç ve Fatih Tozlu’nun sunumuyla yayınlanan The Answer programına katılan ünlü rapçi Heijan kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlatırken çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Zibilyon tane iş yaptım hiçbirinde olmadı!

 

Hakan Uç’un rapçi olmasaydın ne olurdun sorusuna yanıt veren ünlü rapçi “Bütün meslekleri denedim. Doğalgaz, Kuaför, İstoç’ta hammalık yaptım. Babamların nakliyatında çalıştım ev falan taşıdık. Zibilyon tane iş yaptım ama hiçbirini yani olmadı.” İfadelerini kullanarak yanıtladı.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 1

 

İyi bir rap dinleyicisi değilim!

 

İlginç açıklamalarına devam eden ünlü rapçi Heijan “Rap yapıyorum ama iyi bir rap dinleyicisi değilim maalesef. Ben daha çok türkü, arabesk gibi kafama göre müzik dinliyorum. Çok fazla rapin içine girmiyorum çünkü biz de o işi yaptığımız için kafa karışıyor biraz” ifadeleriyle şaşırttı.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 2

 

Muti’nin sorusuna yanıt verdi!

 

Hakan Uç’un “Muti’nin sana bir sorusu var. Geçtiğimiz günlerde programımıza katıldı. Dedik ki Heijan’a bir soru sorsan ne sorarsın? Dedik. Yanıtı “Ne zaman şarkı yapıyoruz a..k..?” oldu.” İfadelerini yanıt veren ünlü rapçi “O Nerde! Şarkı yapıyoruz. Hergün neredeyse bir şarkı deniyoruz ama doğru şarkıyı arıyoruz. Biraz süzgeçten geçiyor. Muti’ye atıyorum, Ati’ye atıyorum, Celo’ya atıyorum, Yakup’a atıyorum,Şaban’a atıyorum. Tahsin’a atıyorum. Güzel olmuş değil de birinin bana a..k.. çok güzel olmuş demesi lazım. Daha onu duymadım o yüzden biraz uzun sürüyor.” İfadeleriyle yanıt verdi.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 3

 

Bir furya gibi unutulacak bir şarkı yapmak istemiyorum!

 

Uç’un “Üretken değilsin o zaman” sorusuna yanıt veren ünlü rapçi “Üretmek de sıkıntı yok. Ben şarkı yapacaksak uzun soluklu bir şarkı olsun istiyorum. Bizim şarkımızı dinleyen adam en az 2-3 ay dinleyebilsin ya da canı istediğinde açıp dinleyebilsin. Bir furya gibi bir hafta dinleyip unutulacak şarkı yapmak istemiyoruz. O yüzden güzel olması lazım.” İfadeleriyle yanıt verdi.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 4

 

Çaya zaafım var!

 

Açıklamalarına devam eden ünlü rapçi “Bir yere gidesim yoksa bile beni çaya olan zaafımla vuruyorlar. Gel diyorlar en azından bir çay içeriz. Çaya dayanamıyorum. Ben öyle çok gezip dışarı çıkmıyorum. Genelde evdeyim. Terasta kuşlarla vakit geçiyorum. Genelde çocuklar bana geliyor. Ben çok çıkmıyorum” ifadelerini kullandı.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 5

 

Yansın Geceler şarkısından soğudum! Söylemekten sıkıldım!

 

Fatih Tozlu’nun “Herşey Yansın Geceler şarkısıyla başladı. Hergün daha fazla insan daha fazla insan dinliyor sanki” sözlerine yanıt veren ünlü rapçi “Evet. Vallaha nasıl oldu bilmiyorum. Valla ben soğudum şarkıdan. Artık söylemekten sıkıldım. Muti de öyle de. Ama yani sahnede La Cane’den sonra en çok istek aldığımız şarkılardan biri. Baya yani böyle bağıra bağıra söylüyorlar.” İfadelerini kullandı.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 6

 

Muti ile çok zıtız!

 

Uç’un “Muti ile uyumlu musunuz?” sorusuna yanıt veren ünlü rapçi “Yok tam tersine çok zıtız. O böyle çok renkli, heyecanlı, hareketli, hırslı bir adam. Ama onun hırsı bizi baya buralara kadar getirdi diyebilirim.” İfadelerini kullanırken Uç’un “İtekleyen o mu?” sorusuna “Her konuda o. Klip olsun, şarkı olsun, yani her konuda hepimizi itekleyen o.” İfadelerini kullandı.

 

heijan dan dikkat ceken aciklama iyi bir rap dinleyicisi degilim 7

 

Heijan ismini nasıl aldım bilmiyorum!

 

Gerçek ismi Doğan olan ünlü rapçi Heijan bu sahne ismini nasıl aldığını “Valla nasıl oldu hiç bilmiyorum. Öyle anlık oldu herhalde. 10 sene falan oldu ama güzel aslında. Kürtçe kıymetli, değerli anlamında” ifadelerini kullanarak sahne ismini nasıl aldığını açıkladı.