Leman Sam'dan Boji Köpek Tepkisi! Ellerimde Dışkı Yedirmek İstedim!

Yaptığı açıklamalarla ve hayvanseverliği ile zaman zaman magazin gündemine gelen ünlü sanatçı Leman Sam, yaptığı açıklamada Boji köpeğe kurulan kumpasa tepki gösterirken, kumpası kuran vatandaş hakkında çok sert sözler söyledi. 

 

Yaptığı açıklamalarla ve hayvanseverliği ile zaman zaman magazin gündemine gelen ünlü sanatçı Leman Sam, yaptığı açıklamada Boji köpeğe kurulan kumpasa tepki gösterirken, kumpası kuran vatandaş hakkında çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Leman Sam, yaptığı açıklamada Boji köpeğe kurulan kumpasa tepki gösterirken, kumpası kuran vatandaş hakkında çok sert sözler söyledi. 

 

Hayvanseverliliğiyle tanınan şarkıcı Leman Sam, "Onların safında görüyorum kendimi. Bu bir devlet politikası olması gerekir. Ben bu konuda çok umutsuzum. Bu işler yasayla olmaz. Önce vicdan, sonra kültür ve aileler de bu konuda çok önemli. Boji olayına çok takıldım. İyi ki kamera varmış. Burada da söylemek istiyorum. Gerçekten o adamı bulup bir barınağa götürüp elimde bir kaşıkla, çocukların (köpeklerin) dışkılarını yedirmek isterdim. Şimdi ben bunu söyleyince beni linç edecekler, umurumda değil." diye konuştu.



Etiketler: