Ünlü Manken Cansu Ateş Uyuşturucu İle Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Cansu Ateş, Esenler Otogarı'nda uyuşturucu ile yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Cansu Ateş, Esenler Otogarı'nda uyuşturucu ile yakalandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ve geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Cansu Ateş önceki gün Esenler Otogarı'nda yapılan çevirmede uyuşturucu ile yakalandı. 

 

İstanbul'daki Esenler Otogarı'nda uygulama yapan polis ekipleri, manken ve oyuncu Cansu Ateş'i de durdurdu. Ateş’in kemerine saklanmış halde uyuşturucu madde bulundu. Manken ve oyuncu Cansu Ateş'in başı uyuşturucu ile dertte. Best Model yarışmasına da katılan Cansu Ateş, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenler Otogarı'na gitti. Genç model, polisler tarafından yapılan çevirmeye takıldı. Arama sırasında Ateş'in kemerine sıkıştırılmış halde bir paket bulundu. Paketin uyuşturucu madde olduğu belirlenirken Cansu Ateş, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Uyuşturucuyu Etiler'de bir arkadaşından aldığını itiraf eden Ateş, erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini, bu yüzden uyuşturucu madde aldığını söyledi. Cansu Ateş hakkında, 2017 yılında da uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle dava açıldığı ve denetimli serbestlik altında tutulduğu ortaya çıktı. Manken ve oyuncu Cansu Ateş hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan dava açıldı.Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

unlu manken cansu ates uyusturucu ile yakalandi



Etiketler: