Laverne Ve Shirley Dizisinin Oyuncusu Cindy Williams Hayatını Kaybetti!

Laverne & Shirley dizisindeki performansı ile adını dünya TV tarihine kazıyan Amerikalı oyuncu Cindy Williams pazartesi günü 75 yaşında hayatını kaybetti. 

 

Laverne & Shirley dizisindeki performansı ile adını dünya TV tarihine kazıyan Amerikalı oyuncu Cindy Williams pazartesi günü 75 yaşında hayatını kaybetti. Laverne & Shirley dizisindeki performansı ile adını dünya TV tarihine kazıyan Amerikalı oyuncu Cindy Williams pazartesi günü 75 yaşında hayatını kaybetti. 

 

75 yaşında hayata veda etti!

 

NPR.org'un aktardığı habere göre; Amerikalı oyuncu Cindy Williams 75 yaşında hayata veda etti. Oyuncunun, kısa süreli hastalığının ardından yaÅŸama gözlerini yumduÄŸu açıklandı. Ailesi pazartesi günü yaptığı açıklamada, popüler sitcom Laverne & Shirley’de Penny Marshall’ın Laverne’sinin karşısında Shirley’i canlandıran Cindy Williams’ın öldüÄŸünü söyledi. Aile sözcüsü Liza Cranis aracılığıyla yapılan açıklamada, Williams’ın kısa bir hastalıktan sonra çarÅŸamba günü 75 yaşında Los Angeles’ta öldüÄŸünü söyledi. Çocuklarının adına yapılan açıklamada ÅŸu sözlere yer verildi: “Nazik, komik annemiz Cindy Williams’ın vefatı bize asla tam anlamıyla ifade edilemeyecek aşılmaz bir üzüntü yaÅŸattı. Onu tanımak ve sevmek bizim neÅŸemiz ve ayrıcalığımız oldu. Türünün tek örneÄŸiydi, güzeldi, cömertti ve parlak bir mizah anlayışına ve herkesin sevdiÄŸi ışıltılı bir ruha sahipti.” Cindy Williams, ‘Laverne & Shirley’ dizisinde canlandırdığı Shirley Feeney karakteriyle de tanınıyordu. Ayrıca yönetmen George Lucas’ın 1973 yapımı Gençlik Yılları (American Graffiti) filminde ve yönetmen Francis Ford Coppola’nın 1974 yapımı KonuÅŸma (The Conversation) filminde rol aldı ve Oscar’a aday gösterildi. Ama en çok 1976’dan 1983’e kadar ABC’de yayınlanan ve en popüler ÅŸovlar arasında yer alan Laverne & Shirley ile tanınıyordu.