Kan Kustular Kızılcık Şerbeti İçtik Demediler! Sette Kriz Çıktı! Evrim Alasya İçin Şok İddia!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansı ile gündemde olan ünlü oyuncu Evrim Alasya'nın dizi setinde olay çıkardığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansı ile gündemde olan ünlü oyuncu Evrim Alasya'nın dizi setinde olay çıkardığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Evrim Alasya'nın dizi setinde olay çıkardığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sette küfürler yağdırdı iddiası olay oldu!

 

Sabah gazetesinden Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; Rol aldığı dizi setindeki kuaförü beğenmeyince kendi kuaförünü getirmek isteyen ve bu isteği kabul edilmeyen Evrim Alasya seti birbirine kattı. İddiaya göre ünlü oyuncu istediği olmayınca sette küfürler yağdırdı. Evrim Alasya hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. Farklı kültürlere sahip olan iki ailenin hayatına odaklanan dizinin setinde Alasya kriz çıkardı. İddiaya göre uzun süredir istekleri ve kaprisleriyle ekibi bezdiren Evrim Alasya, dizi ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmeyip kendi özel kuaförünü sete getirmek istedi. Ancak yapım şirketi, masrafı karşılamayacağını belirtince duruma sinirlenen Evrim Alasya, iddiaya göre set ve yapım ekibine küfürler yağdırdı. Evrim Alasya'nın olay çıkarması yönetmen Ketche'yi çok sinirlendirdi. Oyuncunun kaprislerinden bıkan Ketche, seti terk edince çekim yarıda kaldı. Yönetmenin, yapımcıya "Ya ben, ya o" diye rest çektiği iddia ediliyor.