Kuruluş Osman Prenses Hera Feyza Sevil Güngör Kimdir?

Kuruluş Osman Prenses Hera Feyza Sevil Güngör kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Prenses Hera karakterini canlandıran ünlü oyuncu Feyza Sevil Güngör hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Feyza Sevil Güngör kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kuruluş Osman Prenses Hera Feyza Sevil Güngör kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Prenses Hera  karakterini canlandıran ünlü oyuncu Feyza Sevil Güngör hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Feyza Sevil Güngör kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kurulus osman prenses hera feyza sevil gungor kimdir

 

Kuruluş Osman Prenses Hera Feyza Sevil Güngör kimdir?

 

FEYZA SEVİL GÜNGÖR KİMDİRFeyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur. Son olarak Misafir dizisinde yer alan oyuncu, Kuruluş Osman dizisinde 73. bölüm itibarıyla Prenses Hera karakteriyle rol almaya başladı. Profesyonel anlamda oyunculuk dersleri alan Feyza Sevil Güngör 1997 senesinde dünyaya gelmiştir. İlk bölümü 9 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan Savaşçı dizisinde General Kutalmış’ın kızı karakterine hayat vererek aldığı eğitimin hakkını verdi. Dizideki sempatik tavırları ile hayran kitlesini bir hayli arttıran başarılı oyuncu Feyza Sevil Güngör'in yaşı 24'dür.  Genç oyuncu İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimine Savaşçı dizisiyle başlayan Feyza Sevil Güngör'ün geçmişte oynadığı başka dizi bulunmamaktadır. Gösterdiği başarılı oyunculuk performansından ötürü genç kızların idölü haline geldi. Hal böyle olunca da sempatik oyuncunun özel hayatı da bir hayli merak konusu oldu. Feyza Sevil Güngör'ün sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Özel hayatının yanı sıra kameraların boydan çekmesi ile de Feyza Sevil Güngör'ün boyu ve kilosu da merak edilenler arasında yerini aldı. Sizler için başarılı oyuncunun boyu ve kilosunu araştırdık. Lakin elle tutulur herhangi bir bilgi bulamadık.